Júniusi biztonsági frissítések a Microsofttól

Szép kis hónapnak nézünk elébe! 10 frissítés – A SUS-on letöltve viszont (24 + 4) * 2. Huszonnégy új csomag, négy frissítés a meglévő csomagokhoz, és mindez kétszer, mert az angol nyelv mellett a magyar rendszerre is megjelentek a hotfixek. És ebben még nincsen benne a Serives for Unix és az ISA frissítés (Szerencsére a Services for Unix nem érint minket)

Megkezdődött a WSUS reklámozás is! A SUS bejelentkező képernyőjén ajánlgatják a WSUS telepítését. A WSUS-hoz MSDE is kell, úgy hogy a székesfehérvári SUS kiszolgálónkba (amely egyébként rengeteg más dolgot is csinál) elkél majd a memóriabővítés!

Advertisements

One Response to Júniusi biztonsági frissítések a Microsofttól

  1. Zsolt says:

    Egész pontosan WMSDE kell alá – Windows 2003 esetében. Sokáig nem is figyeltem oda a betű különbségre, hogy ez biza más: Windows SQL Server™ 2000 Desktop Engine (WMSDE).Méghozzá ahogy a WSUS deployment guide írja is, itt nincsen sem kapcsolatban, sem adatbázis méretében korlátozás, mint ahogy a jó öreg MSDE esetén. Viszont W2000 esetén nincs mese, csak MSDE vagy SQL használható. Tehát a WSUS-t Windows 2003-ra telepíteni majdhogynem kötelező :)Még egy apróság: a WSUS ékes magyar nyelven kommunikál, ha az IE languages menüponjában a magyar nyelv az elsődleges. Csak egy dolog nem működik: a help. Erre csak 404 jön, amely hiba megszűnik, ha alapértelmezett ENG-US-ra állítjuk a böng’ programunkat. Kár…Kaczúr Zsolt, MCSE

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: