Angyalka az irodában

Úgy adódott, hogy péntek délelőtt a feleségemnek kivizsgálásra a kórházba kellett mennie és Angyalka mindenképpen velem töltötte a délelőttöt. Együtt mentünk a "dolgozóba". Berendeztem neki egy kis játszósarkot, sőt még telefont is kapott. Az én kislányom szépen elhasalt, és rajzolgatott, még a nadrágszárát is sikerült összefilctollaznia. Sebaj. Kollégáim a csodájára jártak. Különösen a két árkockázat menedzser, Tibi és Csilla jött át többször "babázni". No és ne felejtsem el Olgi "nénit" se, aki oda-oda lopódzott hozzánk, amikor csak ideje engedte. Még az irodában költöttük el a tízórait is, végül tizenegy óra után indultunk haza, Anyucihoz.
 
A nap aranyköpése ez volt: úgy fél tíz körül, miután már minden játékot, filctollat könyvet kipróbált az én tündérem, bejelentette, hogy "most nem dolgozol többet" "Valami mást csinálsz" – Az egyes szám második személyt önmagára vonatkoztatja.
 
Nem tudom, mert sohasem dolgoztam multinál, de úgy képzelem, hogy ott ilyesmit nem lehetett volna megszervezni. Ilyenkor (is) úgy érzem, hogy jó munkahelyem van.
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: