Visszatérés a munka világába

Véget ért a hosszabb szabadság, és még lesz egy rövidebb is, azért számba veszem, hogy az ősz folyamán milyen feladatok várnak rám (amely esetleg szélesebb publikumot is érdekelhet)
  • Exchange 2003 átállás. Ebben minden szép és jó benne van: storage bővítés, cluster node újratelepítés és persze a fürtözött Exchange frissítése
  • A "Zero Domain Admin" projekt befejezése. A címtár átstruktúrálásával végeztünk, az adatok pontosítása valamint a szerepkörök életre lehelése van még hátra.
  • WSUS telepítése. Nem nagyon késhet a a hotfixtelepítő következő verziójának telepítése, illetve az előző verzió frissítése
  • Terminal Server kiszolgálók automatikus telepítésének megoldása. Hamarosan megújítjuk a terminal servereinket is. Nem árt, ha ez a megújítás a lehető legnagyobb mértékben automatikus lesz.
  • Terminal Server profil problémák megoldása. Három telephelyen üzemeltetünk terminal server farmokat, a TS roaming profilok alaposan összekeverednek még. Ezt kell orvosolni valahogy.
Izgalmas lesz az ősz, ha még hozzá veszem azt a "projektet" is, hogy szeptemberre megszületik a második kislányom, vagy az első kisfiam is
 
A szabi alatt – azt hiszem – új rekordot állítottam fel: egy hétig nem nyúltam számítógéphez. Persze ez csak az x86 architektúrára vonatkozik, a mobilom nálam volt.
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: