Jajj, Vista! Vagy IE7?

Nem haladok az eltervezett webnapló cikkekkel, mert némi technikai akadályba ütköztem. A Photo Upload Tool sehogy sem akar működni az 5728-as Vista Build-en. Ez egy RC1 és RC2 közötti változat, és már nem látom értelmét, hogy az RTM megjelenése előtt frissítsek. Inkább felteszek egy VPC2007 Bétát, azon majd elmegy egy XP IE6-al. Addig nincsenek képek, és így cikkek sem.
Szóval most VPC ismerkedés.
(Férfiasan bevallom, hogy PC-re szánt virtualizációs szoftverrel utoljára akkor foglalkoztam, amikor a VmWare megjelentette a Workstation 2.0-ás verzióját. Szóval igencsak régen. Ebőll kifolyólag arra ne számítson senki, hogy a VPC 2007 bétáját futtatva beszámolok majd arról, hogy mitől más, mint az előző verzió. Nem tudom, azt nem futtattam soha.)
Advertisements

2 Responses to Jajj, Vista! Vagy IE7?

  1. Gábor says:

    Pedig a RC2 naon yó, nem is tudod mit vesztesz. Én a RC1 második kiadásáról váltok, és jobb, mint az volt, persze nem sokkal, de…Amúgy nem tom hol kellene szólni, hogy a RTM előtt vki nézze már meg a dual monitor kezelő részt, mert nagyon csúnyán kékhalálozik még mindig Intel 855GM karival, és nem hinném hogy drivergond. A második monitor kikapcsolása nem 100-as. Feldobnád a megfelelő helyeken nekem? Lécci-lécci…

  2. Tamas says:

    Úgy tudom, hogy már nem fogadnak új bug bejelentést, csak a meglévőket írtják. Annak viszont utána nézhetek, hogy a dual-monitor kezeléssel kapcsolatban dolgoznak-e már valamin. Ezzel egyébként én is szenvedek, bár épp azért nem panaszkodom, mert nem a legutolsó változatot használom.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: