A kihagyhatatlan bejegyzés – Windows virtualizáció Magyarországon

A szokásos módon ellepett a munka, még a TechReady 4 élménybeszámoló is félbeszakadt. Az alábbi hír azonban olyan esemény, amely mindenképpen érdemel egy bejegyzést.

Ahogy az a Microsoft berkein belül emlegetni szoktuk, élő ember még nem vette kezébe a Windows Virtualizáció megoldást. Máig. Ma ugyanis – azt hiszem nem túlzás, ha azt állítom: Magyarországon először- telepítettünk (egészen pontosan: Zoli kollégám telepített) egy aktuális fordítást a múlt héten kapott x64 és virtualizációt egyaránt támogató, vadonatúj nc8430-as notebookomra.

Igazság szerint a munkaszerződésemből fakadóan a híren túl mást nem igen mondhatok. Legfeljebb az érzéseimet: nagyon-nagyon ígéretes és szép munka lesz, ha majd elkészül. Ha lehetőségünk lesz rá, akkor próbáljuk frissíteni a terméket (nem biztos, hogy sikerül, mert a dolog természeténél fogva összenőtt a Longhornnal) és bízom benne, hogy lesz olyan nyilvános eseményünk, ahol a háttérben már segíteni fog minket. Az, hogy tényleg így lesz-e, nem lehet megjósolni.

Szóval az új korszak első fecskéje. Nem csinál nyarat, de…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: