MSIT ajándék a “karácsonyfa alá”

A Microsoft belső szoftvertesztelő módszeréről, a "dogfooding"-ról már sokan írtak. Bevallom – mégha olykor szenvedő alanya vagyok is – nagyon tetszik, hogy egy cég "megeszi, amit főzött", vagyis használja az saját maga által megírt szoftvereket. Az, hogy a notebookon a legfrissebb Windows és Office, a telefonban pedig Windows Mobile ketyeg, hozzá tartozik a cég képéhez.
A karácsony előtti napokban végre egy újabb vizibilis (képzavar!) szolgáltatás illetve szoftver tesztelésében kapcsolódhattunk be. Néhányunk a magyar leányvállalattól csatlakozott a Office Communications Server 2007 telefonintegrációs képességeit bevezető projekthez – persze csak mint felhasználó.

image

Hogy ez pontosan mi mindent jelent, azt még nem tudom, de természetesen a Communicator 2007-ről kezdeményezett telefonhívás már most él. Valószínűleg kapunk asztali készüléket, és az Exchange 2007-es hangpostafiókunk isműködni fog majd. Az asztali készülékünket bevonják – elvégre UC, vagy mifene! Az élményekről bővebben januárban.

Ps.: A Microsoft tényleg komolyan gondolja, hogy a legfrissebb technológiával látja el a munkatársait. Csak aztán győzzed azt a sok újat 😉

Advertisements

2 Responses to MSIT ajándék a “karácsonyfa alá”

  1. Tamas says:

    kaptam en is kodot, szamot, mindent, de meg nem neztem meg, nalad ez mar azutan van, h reggeltel?

  2. Tamas says:

    Igen, azután.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: