250 000

Amióta összeállítgatom a webnapló statisztikáját, rendre hozom fél évenként az 50 000 találatot. Vagyis ez inkább fordítva van: ötvenezrenként statisztikát csinálok ;-). Most is így történt. Nagyjából 2006. júniusa óta tart ez a látogatottsági trend, néha egy hajszálnyit laposabban, most éppen egy másik hajszálnyit meredekebben. (A függőleges vonal a munkahelyváltás időpontja.)

image   image

A cikkek téma szerinti kumulatív megoszlása folytatja a korábbi tendenciákat. Az “IT 2.0” még nagyobb teret nyert, de a “Munkahely” kategória növekedése megállt. A teljes blogra vonatkozóan a cikkek majdnem 70%-a négy téma köré csoportosul (IT Üzemeltetés, Munkahely, IT 2.0 (Virtualizáció) és “IT közösség”). Ha az elmúlt fél évet tekintem, akkor a fő téma a virtualizáció volt, emellett a megelőző félévhez képest képest kicsit többet írtam az üzemeltetésről és kevesebbet a munkahelyről.

image

Ami sajnálok, hogy keveset írtam a kommunikáció megoldásokról és keveset a licencelésről – ez utóbbira pedig a szóbeli visszajelzések alapján szükség lenne.

Advertisements

2 Responses to 250 000

  1. Gábor says:

    Akkor a kovetkezo ev temaja legyen a licenszeles sztem :-)

  2. Tamas says:

    A blog arra is jó, hogy egyszer elmondom, aztán UFF. De most már túl sok mindent kellene elmondanom. A licencelés fontos, de bevallom, néha kicsit fárasztó dolog. Érdekesebb felfedezni, összehasonlítgatni, elemezgetni, vagy csak úgy örülni a technológiának. Szóval "sajnálom", de azért többnyire marad a technológia :-). Gondolom, nem bánod…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: