Virtualizáció nap – 2009. július 4.

Érdekes kezdeményezésbe csöppentem a minap. Néhány srác egy virtualizációs összejövetelt kezdett szervezni "összejövünk valakinél" alapon. Aztán amikor kiderült, hogy áram kell, meg hely, meg többen is lennének, bedobtam, hogy akár nálunk, a munkahelyen is lehetne. Erre még többen jelentkeztek és elég hamar 100 fölé ment a létszám, amit már a mi nagy tárgyalónk sem bír el. Végül az esemény a Lurdy házban kötött ki. Nem a moziteremben, hanem egy külön, konferencia-teremben. Persze a létszám növekedésével változott az összejövetel jellege, eltolódott az előadások irányába – legalábbis, ez az első ilyen lesz. Vállaltam kettőt is (VDI és Hyper-V), meglátjuk, hogyan sül el a HUP-os közönség előtt.
 
Szóval ezen a héten szombaton ("Született július 4.-én" :-)) lesz az első virtualizációs nap, legalábbis itt, Budapesten. Akit édekel, szeretettel várjuk. Információk a szervezők honlapján (Virtualization-day.info), regisztráció pedig itt: http://virtualization-day.com/jelentkezes/
Advertisements

2 Responses to Virtualizáció nap – 2009. július 4.

  1. Gergő Attila says:

    Prezentációk, fotók vagy felvételek elérhetők lesznek majd valamikor?

  2. Gábor says:

    Jó volt, finom volt, köszönjük. Az előadások egész jól sikerültek, a demók úgy szintén. A délutáni Sun és VMware demókon kissebb technikai fennakadások voltak (demóördög lecsapott), úgy egyébként jó volt.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: